miercuri, 5 decembrie 2007

Cucuşor Mădularu, preşedintele-animator...


O veste de acum două zile, da' zemoasă, despre cel mai ecs-leberal care nu mai e în graţiile jupânului Felator Rechiniu şi nici măcar printre sinpatiile Gânguriciului (dac-aţi uitat despre cine-i vorba, n-o să vă mai amintim... - n.b.), recte cel mai intermediar prifect al judeţului, CucuşorMădularu. Ei bine, se făcea că era o mare întâlnire de tartori şi găozari pe la ÎnCET, întâlnire în care primii se lăuda, iar ăilalţi se făcea că-i crede. Printre primii, adică tartori, iaca şi un sicretar din Misterul care se MIRĂ, unu' Mario Pet Lache, mare sculă pe chestii de călduri şi altele.
Ei bine, nu mai ţinem bine minte cum s-a ajuns la asta, da', la un moment dat, prifectul Cucuşor s-a apucat să se plângă de cât de leneşi şi de neînţelegători e unii premari din judeţ, şi cum ar trebui ei să se implicheze, da' nu o face, şi cum tre' să se descurce el singurel, şi ce greu i-a fost şi în vară, la secetă, şi acum, la ploi... Ne rugăm, mai ceva ca o don'şoară. Numa' că pe sicretarul Mario Pet Lache, care - atenţie! - îi e un fel de şef Cucuşorului, nu l-a inpresionat prea tare. Aşa că, la un alt moment dat, i-a întors-o cam aşa: "Lasă şi matale, dom' Mădularu, că doar ştii că şi prifectul e un fel de animator al judeţului. Adică, cum să vă zic, aşa, ca un fel de preşedinte!".
Corect, zicem noi! Cucuşor Mădularu, preşedinte! Noi, la o adică, l-am vota... dacă ar candida în contra Felatorului. Da' avem o nelămurire: dacă ar fi preşedinte, ar fi tot aşa, în contra leberalilor, sau nu?!

2 comentarii:

Anonim spunea...

indubitabil, cascheta de hidroforist si vesta de salvare il prinde foarte bine. este dle este un adevarat burice navigator al pamintului mic, in subteranul incomprehensibil:-p

maimutze spunea...

Foarte tare, domnule hidrofor!