luni, 11 februarie 2008

Ciuboţica cucului, bucuria soţului...


Fin'că luni a avut loc diverse fenomene par anormale prin Conţiliul Comunal, vă propunem astăzi, numa' şi numa' pentru 'mneavoastră, o întrebare-concurs: a lu' cărei doamne sau, poate, domn din conţiliu îi aparţine acest frumos, pervers, erogen şi riscant papucel din imagine? Nu ne ispitiţi, că alte indicii nu vă dăm şi nici n-avem de gând să comentăm bănuielile 'mneavoastră cum că ar fi... sau... ori...

(Acuma, cu sau fără legătură cu această interogaţiune, ciuboţica din imagine ne-a adus aminte de o nouă descoperire a cercetătorilor suedezi despre care am citit săptămâna trecută prin presa serioasă. Auzi, dom'le, cică doamnele care umblă pe tocuri sunt mult mai performante din punct de vedere secsual, adică la cearceaf, decât celelalte. Iar asta pen'că, esplică savanţii islandezi, mersul pe tocuri ar presupune o tensiune continuă a unor muşchi foarte eroticoşi, cum ar fi cei din spate, cei din faţă şi cei dintre. Aşa se face, concluzionează oamenii de ştiinţă englezi, că musculatura aia ruşinoasă care nu se vede, da' care contează cel mai mult, e foarte bine dezvoltată şi antrenată, astfel încât rezultatele sunt nu numa' reciproc avantajoase, ci de-a dreptul spectaculoase! Hmmm, chiar nu ştim de ce ne-am adus aminte taman de asta...).

Aşadar, aşteptăm răspunsurile, presupunerile şi răutăţile 'mneavoastră...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Deci, dupa grosimea stratului de grasime eu cred ca e a colegii mele din stinga, adek umflata aia de Nazar'hie, sau a lu aia cu gradina zoologica care casca toata ziua, respectiv, Jeglea, ori cine are cel mai secsi ass din CL? yo zic ca asta-i papuc de invatatoare...:>)