joi, 29 noiembrie 2007

BEST OF ce-aţi turnat voi...

*** Danny O As Da umbla de citeva zile dupa merisel gherta sa-i dea niste acte. Numai ca seful Ratipi nu-i de ajuns ca nu-i da actele da nici la telefon nu-i mai raspunde... Basca ca graba cu care insista O As da sa ia actele este data de faptul ca vrea sa sustina o conferinta de presa a partidoi eczact inainte de sedintoiu de CL. Si asta ca de cind Marlan a castigat... O As Da nu mai pupa nicio camera de luat vederi... (11/27/2007 08:11:00 PM)

*** este un nene in târgul ăsta care se crede fat frumos din lacrimă sau ricky martin. Este vorba de domnul deputat Anghel Stanciu, care la petreceri cu fitze , unde vin autorităţi, apare şi el şi stresează femeile. Faza e ca e atât de dezgustator şi are pretenţii sa il bagi in seama şi să zambesti la glumele lui de prost gust. Bleahhhhhh. Vestea rea ptr el e că dacă mai face faze din astea, ieftin nu va scapa , si asta o spun cavalerii care vor sta cu ochii pe el la urmatoarea petrecere (11/28/2007 09:01:00 PM)

*** cică lominitza de la capătul pesedeului, una pe nume fotache , după ce a avut un amor ghebos cu lucică, aşa spuneau nişte maimuţe cocoţate pe crăcile bananierului flaşnetă, a schimbat roata , Dacă până acum flaşnetă i-o punea , acu a început lominitza să i-o tragă pe la spate. Totul a început de la campania electorală, în care a început să chiţăie în stânga şi în dreapta cum că flaşnetă al nostru a bătut-o în cap în campanie. Adică s-a fofilat şi nu a muncit, cum a muncit ea în campanie de îi curgeau sudorile. Numai că suratele noastre , au văzut-o pe lominitza de la capătul pesedeului cum muncea ea în campanie. Se plimba prin comune cu pantofiorii ei de chele de crocodil şi îşi flutura prin faţa ţăranilor poşeta ei de firmă. Aşa să tot munceşti ...probabil crede că are stofă de deputăreasă şi vorbeşte şi ea să augă gigi robinet şi să o lase să pupe un fotoliu la parlament ..numai că are şanse doar să pupe uşa , a cui o să ne zică suratele noastre altă dată, că doar atât au auzit până acu... (11/27/2007 09:18:00 PM

Un comentariu:

maimutze spunea...

Nu-i aşa c-ar fi mai bine
Cu mai puţine "anonime"?
Părerea noastră...